İSTANBUL / FATİH - Vefa Lisesi

Etiket Sonuçları: VEFA LİSESİ

May

Bu yıl Bakanlığın da tüm okullarda genel hedef olarak belirlediği ''Psikolojik Sağlamlık'' konulu seminer okul PDR Servisinin organizasyonuyla 2 mayıs saat 10:30 da Uzman Psikolog Berat Kayaalp sunumuyla Develik Salonu'nda fi-jital olarak Ortak Okulumuz Erzincan- Ulalar Anadolu Lisesi öğrencilerinin de online katılımıyla gerçekleşti. Psikolojik sağlamlık (resilience) bireyin zorluklar karşısında esneklik gösterme yeteneğini ifade eder. Özellikle günümüzde değişimlerin hızla yaşanması yeni durumalra adapte olma becerisi açısından psikolojik sağlamlığı daha da önemli hale getirmiştir. Stresi yönetmek, kriz durumlarında işlevsel tepkiler verebilmek, genel mutluluğun artması, ruh sağlığının korunması ve genel yaşam kalitesinin yükselmesi adına psikolojik sağlamlık konusuna değinmenin yanı sıra  her iki okulun da ortak buluşması ve öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla daha da zengin ve verimli bir sunuma dönüştü.

VEFA LİSESİ'NİN MÜZİKLİ TARİHİ KİTABIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

meb_iys_dosyalar/34/10/969664/dosyalar/2021_03/01223817_VEFA_LYSESYNYN_MUZYKLY_TARYHY_2021.pdf