Kulüpler ve Etkinlikler

May

Vefa Spor şampiyonluğu kutladı.Vefa Lisesi bünyesinde okul takımı olarak 1908 yılında kurulan Vefa Spor şampiyonluğu kutladı.

SATRANÇ KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ:

İstanbul Lisesi 17. Liselerarası Takım Satranç Turnuvası

13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Lisesi 17. Liselerarası Takım Satranç Turnuvasında

Takım sıralamasında 6. ve bireysel masa derecelerinde Muhammet Melih BİRİNCİ 4. , Mehmet Hakan CAN ve Mert DAYAN 8. ve Muhammet Bilal İŞÇEN 11. olmuştur.

Özel Alman Lisesi 22. Liselerarası Takım Satranç Turnuvası

19-20 Mayıs 2017 tarihlerinde Özel Alman Lisesi 22. Liselerarası Takım Satranç Turnuvasında takım sıralamasında 8. olmuştur.

May

Mahmut Özlü koordinatörlüğünde bir gurup öğrencimiz 13.05.2017 tarihinde Sarıyer Belgrat Ormanına bir doğa gezisi gerçekleştirdiler.

May

2. Abdülhamit Han konulu Kompozisyon Yarışmasında Erdi Aydoğdu Fatih İlçe birinciliğini elde etti.Tebrik ediyoruz.

May

24 Mayıs 2017 tarihinde Dr.Nusret GEDİK Fatih´in Fethi Hazırlayan Kişiliği ve Fetih üzerine konferans vermek üzere Okulumuzdaydı.

May

İstanbul üniversitesi İktisat Fakültesi Girişimcilik Kulübü tarafından Yrd.Dç.Dr.Elife AKİŞ´in koordinatörlüğünde "Umudum Olmaya Var Mısın ? filminin gala gecesi 17.05.2017 tarihinde Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

May

12 Mayıs 2017 tarihinde Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Festivale katılmak üzere görevlendirilen okullar arasında yer almamız nedeniyle Yenikapı Meydanında devam eden festivale ziyaretçi olarak katıldık.

May

Biyoloji Öğretmeni Murat IŞIK´ın kordinatörlüğünde  Kızılay işbirliği işle  gerçekleştirilecek olak proje 12 Mayıs 2017 tarihinde Vefa Lisesi´nde hayat bulacak.Projeye Vefa Camiası ile mahalle sakinleri ve esnafı da destek verecek.Sağlıklı gönüllü ban bağışçılarını belirtilen günde okula davet ediyoruz.Herkese şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Rehber öğretmen Eyüp Sarı bir gurup öğrenci ile Bahçeşehir Üniversitesi´nde bir kariyer atölyesine katıldı.

May

Belirtilen olimpiyatlara ve yarışmalara katılım için Matematik,Fizik,Kimya,Biyoloji branşlarında öğrenciler hazırlıklarını sürdürüyorlar.

May

12. Geleneksel Kemal Sunal Kültür ve Sanat Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Devlet Opera ve Balesi tarafından 24.04.2017 tarihinde Vefa Lisesi Konferans Salonunda bir Napoliten Konser verildi.Konser izleyiciler tarafından ilgi ile izlendi.

May

Vefa Lisesi yararına Vefa Lisesi Okul Aile Birliği,Vefa Lisesi Eğitim Vakfı ve Vefa Kuruluşlarının işbirliği ile Akgün Hotelde dayanışma gecesi düzenlendi.30 Nisan 2017 tarihinde düzenlenen gedede Vefalılar bir araya gelerek okula destek oldular.

Nis

Tarih ve Tabiat Kulübümüz, kulüp danışman öğretmeni Mehmet Akif Bal nezaretinde, Padişah 2. Abdülhamid´in şimdiki Yıldız Teknik Üniversitesi´nde bulunan çalışma ortamını yerinde inceledi.

Nis

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Fatih İlçesi Şehit Ömer Halisdemir Sezonu genç kızlar voleybol turnuvasında kız voleybol takımımız finalde Ahmet Rasim Anadolu Lisesi´ni de eleyerek şampiyon olmuştur.

Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyoruz.

Mrt