Vefa Lisesi 4. Mehmet Akif Ersoy Münazara Turnuvası

Vefa Lisesi Münazara Kulübü tarafından bu sene İstanbul geneli resmi ve özel ortaöğretim kurumları arasında 4.sü düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Münazara Turnuvası Okulun Nejat Ekrem Basmacı Konferans Salonunda düzenlenen final oturumuyla sona erdi.

Düzenlenen turnuvaya Kabataş Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi, Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi, Pertevniyal Lisesi, FMV Ispartakule Işık Lisesi, Açı Koleji,Robert Koleji, İstanbul Erkek Lisesi, Cağaloğlu Anadolu Lisesi, Çapa Fen Lisesi, Haydarpaşa Lisesi, Şehit Münir Alkan Fen Lisesi, İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi, İmamaoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mektebim Koleji, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Üsküdar Amerikan Akademi, Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız AİHL, Şehremini Anadolu Lisesi, Kadıköy Anadolu İHL, Kadıköy Erkek AHL ve Fatih Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinden öğrenci takımları katıldılar.

Turnuvanın finalinde Kabataş Erkek Lisesinden Hulkican Balımtaş ve Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesinden Zeki Çelik'in oluşturduğu open takım birinci olurken "En İyi Konuşmacı Ödülü"nü ise Kabataş Erkek Lisesinden Kutay Tekir kazandı.

Katılımcı bütün takımlarımıza, okul yönetimlerine, rehber öğretmenlerimize, özellikle turnuvayı düzenleyerek ev sahipliği yapan ve eğitimde fark yaratmaya çalışan Vefa Lisesi Münazara Kulübü başkan ve öğrencilerine, rehber öğretmenler Fatih Durmaz'a, Muhammed Altun'a, projeler koordinatörü müdür yardımcısı Yaşar Başgelen'e,  okul aile birliği yönetimine ve yardımcı personele teşekkürlerimizi sunarız. Bütün öğrencilerimizi kutlarız.

09-02-202009-02-202009-02-202009-02-202009-02-2020

Yayın: 09.02.2020 - Güncelleme: 09.02.2020 22:58 - Görüntülenme: 118