İst. Maliye Kulübü Meslek Tanıtım Günü

İst. Üniv. Maliye Kulübüİst. Üniv. Maliye Kulübüİst. Üniv. Maliye Kulübüİst. Üniv. Maliye Kulübüİst. Üniv. Maliye Kulübüİst. Üniv. Maliye Kulübü

İstanbul Üniversitesi Maliye Kulübü Sosyal Sorumluluk Projesi (Tercih Şenliği Programı) çerçevesinde okulumuz 11. sınıf öğrencilerinin beklentileri doğrultusunda mesleki tanıtım günü 02 / 01 /2012 saat 10,00’da konferans salonunda gerçekleştirmişlerdir. Üniversiteli gençlerimizin yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Çalışmaya katkıda bulunanlar;

1)Murat ÖZTÜRK                           YTÜ                           İnşaat Müh.

2)Burak BEKTAŞ                            YTÜ                           Makine Müh.

3)Mehmet Muhittin MAÇ                 YTÜ                           Elektronik Müh.

4)Muhammed Sait DALKILIÇ          İSTANBUL                    Tıp (Çapa)

5)Furkan AYYILDIZ                       BOĞAZİÇİ                    İşletme

6)Hakan TAŞÇI                            GALATASARAY              Hukuk (Yüksek L.)

7)Abbas YAMAN                            İSTANBUL                    Maliye

8)Ali Nadir Dönmez                       MARMARA                    Hukuk