Nis

Vefa Lisesi 30 Mart-03 Nisan 2020 Haftası Uzaktan Eğitim Süreci IB Programı,Hazırlık Sınıfları ve Diğer Sınıfların İngilizce Programı,Eba Deneme Sınavları Programı ekteki çizelgeler çerçevesinde yürütülmektedir. İyi çalışmalar dileriz.

Mrt

Vefa Lisesi Uzaktan Eğiitim sürecinde Okulumuzda uygulanan Uluslararsı Bakalorya Diploma Programı ders programı 23-27.03.2020 tarihleri arasında ekteki plan doğrultusunda yürütülmektedir.Duyuru EBA üzerinden ve sms yoluyla yapılmıştır.Öğrenci ve velilerimize hatırlatır,iyi çalışmalar diler,sağlıklı günler dileriz.Program için:

meb_iys_dosyalar/34/10/969664/dosyalar/2020_03/25180056_Vefa_Lisesi_23-27_Mart__Uzaktan_EYitim_Sureci_IB_SYnYflarY_ders_anlatYm_ve_calYYma_cizelgesi-_Mart.xlsx

Mrt

Vefa Lisesi Uzaktan Eğitim Süreci  ( 23-27.03.2020 ) Hazırlık ve Diğer Sınıflar İngilizce Ders Programı ilişik programa göre uygulanmaktadır. Matematik ve 2.Yabancı dil dersleri hazırlanan ve öğretmenler tarafından paylaşılan programa göre yürütülmektedir.Uluslararası Bakalorya Programı da hazırlanan programa göre uzaktan eğitim yöntemiyle uygulanmaktadır.Sayın velilerimize ve öğrencilerimize duyurulur.

Mrt

Ulusal Ajans projeleri kapsamında  ajans tarafından yeni korona virüs nedeniyle Erasmus + Programı  planlı hareketlilikleri bulunan yararlanıcılar için duyuru yayınlandı.Erişmek için :

Sayın Velilerimiz

Mrt

Vefa Lisesi'nin Romanya Craiova,İspanya Sevilla,Almanya Siegen ve Yunanistan Heraklion şehirlerinden okullarla ortaklaşa yürüttüğü "Debate: Global Awareness"  konulu Erasmus+ projesinin 29 Mart 2020-03 Nisan 2020 tarihleri arasında Yunanistan'da gerçekleştireceği hareketliliği global sağlık problemleri nedeniyle ertelenmiştir.Ortaklarımızın ve ilgililerin bigisine sunarız.

Mrt

Okul Müdürlüğünün talebi üzerine; Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nce Vefa Lisesi 15.03.2020 tarihi için programa alınmış,ancak ilgili müdürlükten yapılan açıklamaya göre okulların tatil olması nedeniyle öncelikler dikkate alınarak yeni bir programa geçilmiş ve okul ileri bir tarihte dezenfekte edilecektir.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan Eba kullanım semineri, 09.03.2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Böylelikle Eba'nın daha aktif kullanımı ve öğrencilerin kazanımlarına katkı sağlanmış olacaktır.

Mrt

Vefa Lisesi Nejat Ekrem Basmacı Sinevizyon Toplantı Salonu'nda,04.03.2020 tarihinde " İstanbul'u Okuyorum" projesi kapsamında, yazar Mahmut Coşkun tarafından öğrencilere yönelik olarak Ömer Seyfettin'in hayatı ve eserlerini konu alan bir söyleşi düzenlendi.

Mrt

Pasch okullar ağında yer alan Okulumuzdan bir grup öğrenci Almanca öğretmeni Dilek Tepebaşı danışmanlığında düzenlenen etkinliğe katıldılar.

Mrt

Okulumuzdan bir grup öğrenci Coğrafya öğretmeni Salice Özgü Cengiz ve Tarih öğretmeni Dilek Şahin danışmanlığında  04.03.2020 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsüne bir eğitim gezisi düzenlediler.Enstitü Müdürü Sayın Haluk Özener ve ekibine ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü;İkaz Alarm Tatbikatı ve 01-07 Mart Deprem Haftası nedeniyle Personel Tahliye Tatbikatları Yönerge ve verilen takvime uygun olarak bugün itibariyle yapılıyor.

Mrt

Vefa Lisesi öğrencileri  İngilizce Zümre Başkanı Cengiz Yaman' ın danışmanlığında Kadıköy AİHĹ'de yapılan İngilizce turnuvasında finallere çıkarak iki takımla finallerde yarıştılar.Finallerde yarışan öğrencilerimiz turnuvayı ikincilikle tamamladılar.Öğretmenimizi,öğrencilerimizi ve katılımcı tüm öğrencileri kutluyoruz.

Şbt

Vefa Lisesi kuruluşlarının temsilcileri ile Okulun Nejat Ekrem Basmacı Sinevizyon Toplantı Salonunda, 28.02.2020 tarihinde, saat 17.00'da,okulun fiziki altyapı geliştirmeleri, Tabhane Binası ve Erkek Öğrenci Yurdu gibi binaların hizmete sokulması, uygulanan yurt içi yurt dışı etkinlikler ve projelere kaynak temini ve atılacak stratejik adımlar üzerinde görüşmeleri içeren bir toplantı düzenlendi.