Şbt

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden bir grup öğrenci Rehberlik Servisi'nin yaptığı planlama çerçevesinde 24.02.2020 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi'ne bir günlük kariyer gezisi düzenliyor.

Şbt

2020 DPYB sınavları başvuruları 24.02.2020 tarihine kadar devam ediyor.

Şbt

Gençlik ve Spor İstanbul elemelerinde finale kalan okulumuz erkek voleybol takımı 13-16 Şubat 2020 tarihlerinde Diyarbakır'da düzenlenenTürkiye Bölge finallerinde namağluğ şampiyon oldu.Samsun'daki yarı finallere katılıyor.Başarılarla dönmelerini diliyoruz.

Ock

Vefa Lisesi Matematik ve Fizik uluslararası olimpiyat takımları,07-14.01.2020 tarihleri arasında Kazakistan'ın Almatı Şehri'nde düzenlenecek olan uluslararası  olimpiyatlara katılım sağlamak üzere akredite oldu.Hedefte Uluslararası Yaz Olimpiyat Kampı'nı Vefa Lisesi ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlemek var. Ön görüşmeler yapıldı.

Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatih Durmaz danışmanlığında şampiyonaya hazırlanan öğrencilerimiz 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen şampiyonada yarışıyorlar.Başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuzun erkek voleybol takımı, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği müsabakalarda il genelinde ilk sekiz takım arasına girerek,bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ara

08-14 Ocak 2020 tarihleri arasında Kazakistan'ın Almatı şehrinde düzenlenecek olan 16. Uluslararası Zhautykov Fizik ve Matematik Olimpiyatlarına Vefa Lisesi olarak 2. kez katılım sağlayacağız.Fizik takımını Harun Tezcan,Matematik takımını Secan Dinçer yönetecek.Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ayrıca,Olimpiyat Komitesi ile öngörüşmeleri tamamlanmış olan Vefa Lisesi ev sahipliğinde İstanbul Uluslararası Yaz Olimpiyat Kampı'nın program detayları üzerinde çalışılacaktır.Olimpiyat kampına yaklaşık 20 ülkeden takımlar katılım sağlayacaktır.

Ara

Birinci tur elemelerde İlçe Birincisi olan erkek voleybol takımı ile 2. olan erkek basketbol takımları 2. tur maçlarına başladı. Erkek voleybol takımı ilk maçta İstanbul Erkek Lisesi erkek voleybol takımını 3-0 mağlup etti.

Kas

Okulumuz 1. Dönem Genel Veli Toplantısı 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 10.00'da yapılacaktır.

Ekm

Vefa Lisesi 2019-2020 PASCH Projesi faaliyet programı için tıklayınız.

Ekm

Vefa Lisesi Okul Aile Birliği 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı genel kurul toplantısı, 17 Ekim 2019 Perşembe günü saat 11.00'de okulumuz Nejat Ekrem Basmacı Konferans Salonunda yapılacaktır.

Eyl

DYK  Öğrenci Başvuru Adresi:

Destekleme Yetiştirme Kursları için  Okul ve Öğretmen başvurularını tamamladık.Sıra öğrencilerimizde.

Eyl

16 Eylül 2019 tarihi itibariyle geçerli olan, öğretmen ve sınıflar bazında haftalık ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

Eylül ayı yemek listesine ulaşmak için tıklayınız.