Ock

Milli Savunam Üniversitesine bağlı Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okullarına müracaatlar başlamışmıştır.

Müracaat Tarihi: 09 Ocak - 15 Şubat 2018

Başvurular ÖSYM Başvuru Merkezi sayılan liselerden ya da ÖSYM merkezlerinden yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:

Ock

Pasch okullar ağında yer alan Okulumuz Pasch Projesi koordinatörü Ayla Uzun İlimiz Çapa Fen Lisesinde düzenlenecek olan çalıştaya temsilcimiz olarak katılacak.

Ock

Vefa Lisesi Yayın ve İletşim Kulübünce hazırlanan Yeşil-Beyaz Dergisinin 23. sayısı yayınlandı.

Dear Colleagues,

Next IB Heads&Coordinators meeting that was scheduled for February 16th is postponed to March 2nd. Vefa Lisesi will host the meeting and send us the details by next week.

Best Regards,

Ock

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi bünyesinde gerçekleşecek olan 8. Fizik Çalıştayı´na öğrencilemizle birlikte katılıyoruz. www.istanbulfizik.org  15 Şubat Perşembe günü saat 08:30 da kesin kayıt için İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesinde buluşuyoruz.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirecek olduğumuz 1. Dönem 2. Ortak Sınavlar, aşağıdaki takvime göre uygulanacaktır.

Kas

Okulumuz 2017-2018 yılı ilk veli toplantısı 01 Aralık 2017 Cuma günü saat 15.15 te yapılacaktır. sayın velilerimizin katılımını bekleriz.

Kas

Yeşil-Beyaz´a kardeş yeni dergi adını siz vefalı öğrencilerden bekliyor.Edebiyat öğretmeni Uğur TAŞ önerilerinizi bekliyor.

Kas

İşaret Dili Eğitimine katılmak isteyen öğrencilerimiz Rehberlik servisine başvurabilirler.

Kas

Uludağ Kayak Kampına katılacak öğrencilerimiz kayıtlarını Müdür Yardımcısı C.Banu DERGİN KUKUT´a yaptırabilirler.

Kas

Vefa Lisesi olarak Antalya´da düzenlenecek olan İpek Yolu Öğrenci Sempozyumuna katılıyoruz.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz pansiyon müdür yardımcısı Cemile Banu DERGİN KUKUT´un 30.10.2017 tarihinden itibaren bir hafta süre ile Antalya İlinde düzenlenen Pansiyon Yönetimi Çalıştayına iştirak etmesi nedeniyle pansiyon işlerini Müdür Başyardımcısı Banu KAYACAN yürütecektir.Duyurulur.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Vatan Caddesinde icra edeceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni öncesi tören katılımcısı okullardan birisi olan Vefa Lisesi 22.10.2017 tarihinde tören provalarına iştirak etti.