Tem

Vefa Lisesi´nin YGS ve LYS sonuç analizlerini ve yerleştirme sonuçlarını Haber akışında ve Vefa Rehberlik Blogunda bulabilirsiniz.

Tem

2015-2019 Dönemi stratejik plan revizyonu tamamlanarak yayınlandı.

Tem

Talepli öğrencilerimizden bir gurup Yurt Dışı Yaz Dil Okulu Projesi kapsamında İngiltere´ye gitti.Öğrencilerimiz hem dil deneyimlerini geliştiriyor,hem de tatil havasında eğlenceli vakit geçiriyorlar.Malezya-Kedah-Alor Setar´da da yaz dil okulu öğrencimiz bulunmaktadır.

Tem

Veli anketi sonuçlarına göre dört yıldır uygulanan öğrenci kıyafetleri ile ilgili uygulama süresinin bitmesi üzerine,yeniden yapılan veli anketine dayalı olarak  2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaran okul kıyafeti uygulamasına devam edilecektir.

Tem

Öğrencilerimiz diplomalarını Okul Müdürlüğünden temin edebilirler.

Haz

03 Temmuz 2017-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında devam edecek olan EBA Yaz Kursları hazırlıkları devam ediyor. Kurslara 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz kayıt yaptıracaklardır.Öğrencilerimizin seçtiği dersler üzerinden yine öğrencilerimizin tercih edecekleri öğretmenler tarafından kurslar verilecektir.Öğrencilerimizin süresinde başvuru yapmalarını bekliyor, kursların öğrencilerimize faydalı olmasını diliyoruz.

Haz

Vefa Lisesi´ni Twetter´ dan takip edebilirsiniz.Vefa Lisesi@vefasultanisi

Güncel taslak plandır.

May

Vefada Bir Edebiyat Öğretmeni "Reşat Nuri Güntekin" Öykü Yarışması´na katılan eserlerin değerlendirmesi devam etmektedir. Sonuçlar 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 14.00´te Vefa Lisesi Konferans Salonunda yapılacak olan ödül töreninde açıklanacaktır. Bütün katılımcılara ve danışman öğretmenlerine göstemiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

May

Vefa Lisesi 2016-2017 Eğitim Yılı 2. dönem 2. sınav takvimi aşağıdaki şekildedir.

Nis

Okulumuz tarafından 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan münazara turnuvası yarışmacı başvuruları kapatılmıştır. İzleyici olarak katılmak isteyenler münazara kulübünün sosyal ağlardaki hesaplarından ulaşabilir.

Nis

VefaLisesi 2016-2017 Eğitim Yılı 2. dönem veli toplantısı 09.04.2017 Pazar günü 10.00-12.00 saatleri arasında yapılacaktır. Sayın velilerimizin katılımını bekleriz.

Nis

Vefa Lisesi , 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatının güçlü kalemi ve okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Reşat Nuri Güntekin adına bir öykü yarışması düzenlemiştir. Yarışmaya İstanbul ilindeki  lise ve dengi okullarda okuyan tüm öğrenciler katılabilecektir. Yarışma duyurusu ilimizdeki tüm ortaöğretim kurumlarına iletilmiştir.Şartname ve başvuru formu ektedir.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Okul Sağlığı" çalışmaları hakkında bilgi almak için bakanlığımıza ait web sayfasına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz 2016-2017 Eğitim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınavları aşağıdaki tabloda yer alantakvime göre gerçekleştirilecektir..