Ağu

Restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehzade Tabhanesi eğitim öğretim faaliyetlerinde Vefa Lisesi'ne büyük katkı sağlayacak.Çalışmalar bitmek üzere. Sergi salonundan tasarım beceri atölyesine,kütüphaneden robotik kodlama atölyelerine kadar geniş bir perspektifle dizayn edilecek merkez Vefa Lisesi öğrencileri için fark yaratmaya devam edecek.Bakanlığımızdan talep ettiğimiz donatım malzemelerinin tedariki ve gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla mesaiye az kaldı.Eğitim Camiamıza ve Vefamıza hayırlı olsun.İstanbul Valiliğimize,İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze,Vakıflar Genel ve İstanbul Bölge Müdürlüklerimize,Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze , Vefa Lisesi Eğitim Vakfı Başkanlığımıza ve Vefalılar Derneğine teşekkürlerimizi sunarız.

Ağu

Okulumuz yemekhanesinde yemek yiyen pansiyon öğrencilerimiz için Vefa Lisesi Mezunlar Derneğince her yıl geleneksel olarak kurban bağışı uygulaması yapılmaktadır.

Haz

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2019 tercihleri için okulumuzu tanıma amaçlı olarak ziyaret etmek isteyen öğrenci ve veliler, öğleden önce 11:00-12:00, öğleden sonra 14:00-15:00 saatleri arasında okulumuzdaki tanıtım faaliyetlerine katılabilirler. Faaliyetler okul müdürlüğü gözetiminde, müdür yardımcıları, rehberlik servisi ve diğer görevli personel tarafından yürütülecektir. Değerli öğrenci ve velilerin anlayışına sığınarak, okul idari faaliyetlerinin aksamaması adına okul tanıma ziyaretlerinin belirtilen saatlerde yapılmasını rica ediyoruz.

Haz

Vefa Lisesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için servis taşımacılığı ilan metnine ulaşmak için TIKLAYINIZ!

May

Ziyaretimiz 16-22 Haziran 2019 tarihlerinde 10 öğrenci ve 3 yönetici öğretmen katılımı ile gerçekleşecektir.

May

Vefa Lisesi 150. Dönem öğrencilerinin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ömer Kibiroğlu danışmanlığında hazırladıkları Şiir Dinletisi 28 Mayıs 2019 tarihinde Okulun Nejat Ekrem Basmacı Konferans Salonu'nda icra edilecektir.Şiie müdavimlerini bekleriz.

May

Uluslararası Bakalorya Programı ile ilgilenen Ortaöğretim kurumlarının yöneticileri ile Haziran ayının 2. haftasında Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzün himayelerinde Vefa Lisesi´nde  bir günlük çalışma planlıyoruz.Talepler Genel Müdürlüğümüze 23 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılabilecektir.

Duyurulur.

May

2018-2019 Eğitim öğretim yılı 2. dönemi 2. ortak sınavları 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü başlıyor. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz Vefasporfest zengin ve sürprizlerle dolu içeriği ile 13 Mayıs 2019´da saat 10.00´da düzenlenecek açılış töreniyle başlıyor.

May

Vefa Lisesi 2018-2019 Eğitim öğretim yılı 2. dönem veli  toplantısı 04.05.2019 tarihinde okulda saat 11:00´da yapılacaktır.Duyuru elektronik ortamda da yapılmıştır.Velilerimizin katılımını rica ederiz.

May

Vefa mezunları boza günü etkinllikleri çerçevesinde 04/05/2019 tarihinde Vefa Lisesi Pansiyonunda öğrencilerimizle birlikte olup,kahvaltı etkinliğine katılacaklardır.

May

Hzırlık sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı etkinlik,Fransızca öğretmeni Sema Özer yönetiminde 02.04.2019´da Nejat Ekrem Basmacı Konferans Salonu´nda gerçekleştirilecek.

May

Bir Vefa Lisesi klasiği olan Geleneksel Boza Günü etkinlikleri Vefa Lisesi 147. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Vefa Camiasını Vefa´da buluşturuyor.Bozalar hazır.

May

Vefa Lisesi Öğrencileri Bu Defa Edirne Keşan İlçesi Köy Okulu Öğrencileri İle Buluşuyor.Bir sosyal sorumluluk etkinliğini birlikte ifa ediyorlar.