Kas

Okulumuz pansiyon müdür yardımcısı Cemile Banu DERGİN KUKUT´un 30.10.2017 tarihinden itibaren bir hafta süre ile Antalya İlinde düzenlenen Pansiyon Yönetimi Çalıştayına iştirak etmesi nedeniyle pansiyon işlerini Müdür Başyardımcısı Banu KAYACAN yürütecektir.Duyurulur.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Vatan Caddesinde icra edeceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni öncesi tören katılımcısı okullardan birisi olan Vefa Lisesi 22.10.2017 tarihinde tören provalarına iştirak etti.

Ekm

2017-2018 Eğitim öğretim yılında okulumuza kayıt yaptıran 150. dönem hazırlık sınıfları velilerimizle 22.10.2017 tarihinde okulumuzda kahvaltıda bir araya geliyoruz.

Geleneksel uygulamalarımızdan birisi olan veli kahvaltı buluşmalarımızdan bir yenisini hayata geçiriyoruz.

Hazırlık sınıfı velilerimizi duyurulduğu üzere okulumuza bekliyoruz.

Vefa Lisesi Müdürlüğü

Ekm

Vefa Lisesi Okul-Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 22 Ekim 2017 pazar günü saat  12.30´da Vefa Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Okul-Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı öncesi Hazırlık Sınıfı Velilerimizin katılımı ile saat 10.30´da tanışma kahvaltısı yapılacaktır. Sayın velilerimizin katılımlarını rica ederiz.

Ekm

Okulumuza 2017-2018 Öğretim Yılında kayıt yaptıran Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz için düzenlenecek "Rozet Takma Töreni", 20 Ekim 2017 cuma günü saat 11.00´de Vefa Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.  Sayın velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımlarını bekleriz.

Ekm

Okulumuz hazırlık sınıflarında okuyan öğrencilerden istekli olanların, hazırlık sınıfını atlayarak doğrudan 9. sınıfa geçmeleri için yapılacak olan "Yeterlilik (Sınıf Atlatma) Sınavı" 05.10.2017 perşembe günü saat 08.30´da yapılacaktır.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Pansiyon Talimatnamesi öğrenci ve velilerimizin pansiyon işleyişi konusunda bilmeleri gereken hususları, kuralları içermektedir. Okulumuz Pansiyon Talimatnamesine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

Meb Okul Pansiyonları Uygulama Klavuzu yayınlanarak ilgililerin istifadesine sunuldu.

Eyl

Geçici eğitim merkezlerinde  görev alan Suriyeli öğretmenlere okulumuzda düzenlenen kurs sonrası 14.09.2017 tarihinde sınav uygulaması yapılacaktır.

Kursiyerlere duyurulur.

Eyl

Okulumuz pansiyonu 17 Eylül 2017 Pazar günü sabahı saat 09.00´dan itibaren açılacaktır. Öğrencilerimize ait baza ve dolaplar 14-15 Eylül 2017 günleri 08.30-16.30 saatleri arasında, bavullar ve özel eşyalar ise 17 Eylül 2017 pazar günü kabul edilecektir.

Sayın veli ve öğrencilerimizin planlamaya göre hareket etmeleri çalışmaları kolaylaştıracaktır.

Eyl

Fatih İlçesi 71. Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı 06/09/2017 tarihinde saat 13.00´da Vefa Lisesinde yapılacaktır.İlgili okul müdürlerimize duyurulur.

Abidin BAŞARSLAN

Vefa Lisesi Müdürü

71. Eğitim Bölgesi Koordinatör Müdürü

Ağu

Vefa Lisesi olarak yeni eğitim öğretim yılında okulumuzu kazananarak kayıt yaptıracak olan öğrencilerimize  Vefa Lisesinde başarılar diliyoruz.Kayıt dosyamız ilişiktedir.Bilgilerinize sunarız.

11. ve 12. sınıflarımıza yönelik EBA Yaz Dönemi Kurslarımız devam ediyor.