Şbt

2018-2019 Öğretim Yılında okulumuzda okutulacak olan seçmeli derslere ait tercih formları öğrencilerimize dağıtılacak ve 09.02.2018 tarihine kadar imzalanarak okula teslim edilecektir.

Şbt

2017-2018 Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları İş Takvimi aşağıda yer almaktadır. Kurs iş ve işlemleri bu takvime göre yapılacaktır. Öğrencilerimizin başvurular konusunda dikkatli olmalarını rica ederiz.

Şbt

Okulumuz şubat ayı yemek menüsü:

Şbt

Vefa Lisesi 2017-2018 Eğitim yılı 2. Dönem Ders Programı:

Ock

Milli Savunam Üniversitesine bağlı Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okullarına müracaatlar başlamışmıştır.

Müracaat Tarihi: 09 Ocak - 15 Şubat 2018

Başvurular ÖSYM Başvuru Merkezi sayılan liselerden ya da ÖSYM merkezlerinden yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:

Ock

Pasch okullar ağında yer alan Okulumuz Pasch Projesi koordinatörü Ayla Uzun İlimiz Çapa Fen Lisesinde düzenlenecek olan çalıştaya temsilcimiz olarak katılacak.

Ock

Vefa Lisesi Yayın ve İletşim Kulübünce hazırlanan Yeşil-Beyaz Dergisinin 23. sayısı yayınlandı.

Ock

As Vefa High School,we are going to host the Heads and Coordinators Meeting of IB Schools  in Turkey on 02.03.2018.

Ock

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi bünyesinde gerçekleşecek olan 8. Fizik Çalıştayı´na öğrencilemizle birlikte katılıyoruz. www.istanbulfizik.org  15 Şubat Perşembe günü saat 08:30 da kesin kayıt için İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesinde buluşuyoruz.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirecek olduğumuz 1. Dönem 2. Ortak Sınavlar, aşağıdaki takvime göre uygulanacaktır.

Kas

Okulumuz 2017-2018 yılı ilk veli toplantısı 01 Aralık 2017 Cuma günü saat 15.15 te yapılacaktır. sayın velilerimizin katılımını bekleriz.

Kas

Yeşil-Beyaz´a kardeş yeni dergi adını siz vefalı öğrencilerden bekliyor.Edebiyat öğretmeni Uğur TAŞ önerilerinizi bekliyor.

Kas

İşaret Dili Eğitimine katılmak isteyen öğrencilerimiz Rehberlik servisine başvurabilirler.

Kas

Uludağ Kayak Kampına katılacak öğrencilerimiz kayıtlarını Müdür Yardımcısı C.Banu DERGİN KUKUT´a yaptırabilirler.