Nis

29 Nisan 2019 Pazartesi günü Vefa Lisesi Kızılay işbirliğinde düzenlediğimiz Kan Bağışı kampanyasına tüm vefalı insanları beklioruz.

Nis

Vefalı Kareler ödüllü fotoğraf yarışması kazananları belli oldu. Sonuçları ve ilgili detayları görmek için tıklayınız.

Nis

Vefa Lisesi Camiası okul yararına düzenlenecek olan yemekte Akgün Hotel´de 13 Nisan 2019´da bir kez daha bir araya geliyor.

Mrt

Vefa Lisesi Fotğrafçılık Kulubünün İstanbul geneli tüm ortaöğretim kurumlarındaki öğrencileri kapsayan fotoğraf yarışması devam ediyor.

Mrt

İstanbul´u Okuyorum Projesi kapsamında düzenlenen Bilgi Yarışması 27 Mart 2019 tarihinde  Okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Tübitak Bilim Fuarları şeklinde uygulayageldiğimiz bilimsel  faliyetlerimizi bu yıl Nisan ayı içerisinde ulusal düzeyde olmak üzere bilim şenliği şeklinde icra edeceğiz.Katılımcı bütün okullarımıza başarılar dileriz.

Mrt

Beşiktaş İlçesi İSOV Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde düzenlenen, Prof.Dr.Servet ÖZDEMİR´in  konuşmacı olarak katılacağı "2023 Eğitim Vizyon Konferansı´na"  Vefa Lisesi yönetici ve zümre başkanları ile katılım sağladık.

Mrt

23.03.2019 tarihinde Kültür Üniversitesinda düzenlenecek olan 15. IB Günü etkinliklerine 20 öğretmenimizle birlikte katılım sağlıyoruz.

Mrt

İlimiz Beykoz İlçesi NUN Okullarında düzenlenen Eğitimde Bir Adım Ötesi Zirvesi ve bu kapasmda düzenlenen çalıştaylara Vefa Lisesi´nden katılım sağladık.. Ev sahiplikleri ve zirve düzenleyerek eğitimde fark yarattıkları için  okul yönetimine teşekkür ederiz.

Mrt

Vefa Lisesi Veli Akademileri Eğitimlerimiz devam ediyor. Veli Akademileri eğitimlerimizin 2. olan "Sağlıklı Beslenme ve Hijyen" konulu seminerimiz 11.03.2019 tarihinde saat 10:40 - 11:20 arasında okulumuz konferans salonunda Biyoloji Öğretmenimiz Yasin ERSOY tarafından yapılacaktır.

Kayıt yaptıran tüm velilerimizi davet eder, Veli Akademileri Eğitimlerine kayıt yaptırmak isteyen bütün velilerimizi okulumuza davet ederiz.

Vefa Lisesi

Rehberlik Servisi

Mrt

Vefa Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Programı ilişiktedir.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Vefa Lisesi Müdrlüğü olarak, IB programı üzerinde 2018 Aralık ayında Ankara´da yapılan mevzuat çalışmalarından sonra değerlendirme çalışması için 14.02.2019 tarihinde tekrar Ankara´da buluşuyoruz.

Bu arada Ocak ayında Erzurum´da Özel Okullar Birliğinin düzenlediği IB toplantılarına da katılım sağladık.

Şbt

Hareketliliğin ikinci turunda, "Debate-Global Awarness"konusu üzerinde çalışmak üzere 17.02.2019 tarihinde proje ekibimiz Romanya Craiova´ya gidiyor.

Şbt

Bilim ve Kadın Paneli hazırlıkları devam ediyor. Panel Fen Fakültesi Cemil Birsel Salonunda 08.03.2019 tarihinde  gerçekleştirilecek.

Şbt

16-17 Şubat 2019 tarihlerinde düzeleyeceğimiz ulusal düzeydeki İngilizce Münazara Turnuvası İstanbul´un yanında diğer illerimizden katılacak misafirlerimizi de ağırlamak üzere heyecanla bekliyor.Tamamlanan 3. Mehmet Akif ERSOY Münazara Turnuvasına İstanbul´dan 20 okuldan 72 takım katılım sağladı.Teşekkürlerimizi sunuyoruz.