Nis

Okulumuz tarafından 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan münazara turnuvası yarışmacı başvuruları kapatılmıştır. İzleyici olarak katılmak isteyenler münazara kulübünün sosyal ağlardaki hesaplarından ulaşabilir.

Nis

VefaLisesi 2016-2017 Eğitim Yılı 2. dönem veli toplantısı 09.04.2017 Pazar günü 10.00-12.00 saatleri arasında yapılacaktır. Sayın velilerimizin katılımını bekleriz.

Nis

Vefa Lisesi , 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatının güçlü kalemi ve okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Reşat Nuri Güntekin adına bir öykü yarışması düzenlemiştir. Yarışmaya İstanbul ilindeki  lise ve dengi okullarda okuyan tüm öğrenciler katılabilecektir. Yarışma duyurusu ilimizdeki tüm ortaöğretim kurumlarına iletilmiştir.Şartname ve başvuru formu ektedir.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Okul Sağlığı" çalışmaları hakkında bilgi almak için bakanlığımıza ait web sayfasına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz 2016-2017 Eğitim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınavları aşağıdaki tabloda yer alantakvime göre gerçekleştirilecektir..

Mrt

2017 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı (İOKBS) Kılavuzu yayımlandı. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceği sınav için başvurular 20 Mart - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz...

Mrt

12 Mart 2017 tarihinde yapılacak YGS için Vefa Lisesi sınav merkezlerinden bir tanesidir.Öğrencilerimizin değişen sınav kurallarını tekrar gözden geçirmelerini öneriyoruz.Yaklaşan sınav öncesi öğrencilerimize kolaylıklar ve başarı diliyoruz.

Mrt

Protokolün kapsamını genişleterek çoklu ortaklarlaşa projeler geliştirme çalışmaları devam ediyor.

Mrt

Goethe Enstitüsü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Vefa Lisesinde Pasch etkinlikleri düzenlenecektir.Etkinlikler bir gün süreli olacaktır.

Mrt

Fatih Kaymakamlığınca düzenlenen  12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma  İlçe Törenini Vefa Lisesi olarak hazırlıyor ve ev sahipliği yapıyoruz.Tören protokol üyelerinin katılımı ile 13 Mart 2017 tarihinde saat 10.00´da Okulumuzda icra edilecektir.

Mrt

Vefa Lisesi Rehberlik Servisince organize edilen "Geleceğimi Planlıyorum" Projesi kapsamında hazılanmakta olan 12. Kariyer Günü Etkinlikleri  10 Mart 2017 tarihinde  "Akademisyenlerden Öğrencilere,Hedef Mesleklerden İpuçları "temasıyla gerçekleştirilecektir.

Mrt

Merhumun cenazesi 07 Mart 2017 tarihinde Yeşilköy Camiinden kaldırılacaktır.Başsağlığı diliyoruz.

Şbt

Vefa Lisesi Tübitak 4006 Bilim Fuarı Başvurusu  onaylandı.Proje hazırlıkları devam ediyor.

Şbt

Çeşitli özel ve resmi ortaokul müdürlükleri rehberlik servisleri tarafından Vefa Lisesine düzenlenen tanıtım gezileri devam ediyor.