Eyl

Okulumuz ara sınıflarına naklen kayıt olmak üzere başvuran öğrencilerin yeterlilik sınavı 30/09/2016  tarihinde saat 08.30´da Okulumuzda yapılacaktır. Belirtilen tarih  ve saatte okulda hazır bulunulması gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

Ağu

2016-2017 Eğitim öğretim yılında pansiyonda barınmak isteyen öğrencilerin kayıt kabulleri 25 Ağustos-09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.Kurban Bayramı tatili nedeniyle aksaklık yaşanmaması için kayıt kabulleri 08 Eylül 2016 Perşembe günü saat 17.00´ye kadar tamamlanmış olacak ve listeler 09 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00´da ilan edilecektir.

İlgili velilerimize önemle duyurulur.

Ağu

Okulumuz ara sınıflarına naklen kayıt olmak üzere başvuran öğrencilerin yeterlilik sınavı 31.08.2016  tarihinde saat 08.30´da Okulumuzda yapılacaktır. Belirtilen tarih  ve saatte okulda hazır bulunulması gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

Haz

2016 yılında 144. Dönemden LYS sınavlarında başarılı olan bütün öğrencilerimize Vefa Lisesi Müdürlüğü olarak yeni eğitim öğretim yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz pansiyonunda kalmakta olan burslu  öğrencilerimizden  parasız yatılılığa geçecek  olanların  velilerinin  dilekçelerini bizzat kendileri tarafından 06 Haziran 2016 tarihine kadar okul müdürlüğüne vermeleri gerekmlektedir.

İlgili velilerimize duyurulur.

May

2015 2016 Öğretim yılı,  2 Dönem Ortak Sınav Programı Mayıs - 2016 ekte sunulmuştur. Sınav Programını görmek için dosyayı açınız: dosyalar/2016_05/11102440_ortaksnavprogrammayıs2016.pdf

Nis

2015-2016 Eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı 15 Nisan 2016 Cuma günü saat 15.00´da yapılacaktır.Öğrenci başarı,devam devamsızlık durumları ve eğtim öğretim çalışmalarının değerlendirileceği toplantıya  bütün velilerimizin katılımını bekler, saygılar sunarız.

Nis

YABANCI ÜLKEYE GÖÇ EDEN BİRİSİ KENDİ ADETLERİNİ YAŞAMALI.
YABANCI ÜLKEYE GÖÇ EDEN BİRİSİ GÖÇ ETTİĞİ ÜLKENİN ADETLERİNİMİ YAŞAMALI .     Verilen başlıktaki birinci tur münazara yarışmasında öğrencilerimiz rakip okul öğrencilerini eleyerek bir üst turda yarışma hakkını elde ettiler.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 47. Maddesine göre dönem sonu ortak sınavları 11-15.01.2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz başvuru merkezinde 2016 YGS başvuruları  Okulumuz son sınıf öğrencileri için görevli müdür yardımcısı Abidin BAŞARSLAN tarafından yapılan planlamaya bağlı olarak  11-15.01.2016 tarihleri arasında alınacaktır.Sınava girecek bütün  öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

2015-2016 Eğitim öğretim Yılı 1.dönem ölçme değerlendirme çalışmaları çerçevesinde uygulanacak olan 3. ortak sınav programı yayınlanmıştır.Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Beden Eğitimi Öğretmeni ve pansiyon müdür yardımcısı Cemile Banu DERGİN KUKUT´un koordinasyonunda kış sporları alanında ilkini gerçekleştireceğimiz bir projeyi geniş bir katılımla Uludağ´da hayata geçiriyoruz.