Kas

Yeşil-Beyaz´a kardeş yeni dergi adını siz vefalı öğrencilerden bekliyor.Edebiyat öğretmeni Uğur TAŞ önerilerinizi bekliyor.

Kas

İşaret Dili Eğitimine katılmak isteyen öğrencilerimiz Rehberlik servisine başvurabilirler.

Kas

Uludağ Kayak Kampına katılacak öğrencilerimiz kayıtlarını Müdür Yardımcısı C.Banu DERGİN KUKUT´a yaptırabilirler.

Kas

Vefa Lisesi olarak Antalya´da düzenlenecek olan İpek Yolu Öğrenci Sempozyumuna katılıyoruz.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz pansiyon müdür yardımcısı Cemile Banu DERGİN KUKUT´un 30.10.2017 tarihinden itibaren bir hafta süre ile Antalya İlinde düzenlenen Pansiyon Yönetimi Çalıştayına iştirak etmesi nedeniyle pansiyon işlerini Müdür Başyardımcısı Banu KAYACAN yürütecektir.Duyurulur.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Vatan Caddesinde icra edeceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni öncesi tören katılımcısı okullardan birisi olan Vefa Lisesi 22.10.2017 tarihinde tören provalarına iştirak etti.

Ekm

2017-2018 Eğitim öğretim yılında okulumuza kayıt yaptıran 150. dönem hazırlık sınıfları velilerimizle 22.10.2017 tarihinde okulumuzda kahvaltıda bir araya geliyoruz.

Geleneksel uygulamalarımızdan birisi olan veli kahvaltı buluşmalarımızdan bir yenisini hayata geçiriyoruz.

Hazırlık sınıfı velilerimizi duyurulduğu üzere okulumuza bekliyoruz.

Vefa Lisesi Müdürlüğü

Ekm

Vefa Lisesi Okul-Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 22 Ekim 2017 pazar günü saat  12.30´da Vefa Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Okul-Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı öncesi Hazırlık Sınıfı Velilerimizin katılımı ile saat 10.30´da tanışma kahvaltısı yapılacaktır. Sayın velilerimizin katılımlarını rica ederiz.

Ekm

Okulumuza 2017-2018 Öğretim Yılında kayıt yaptıran Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz için düzenlenecek "Rozet Takma Töreni", 20 Ekim 2017 cuma günü saat 11.00´de Vefa Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.  Sayın velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımlarını bekleriz.

Ekm

Okulumuz hazırlık sınıflarında okuyan öğrencilerden istekli olanların, hazırlık sınıfını atlayarak doğrudan 9. sınıfa geçmeleri için yapılacak olan "Yeterlilik (Sınıf Atlatma) Sınavı" 05.10.2017 perşembe günü saat 08.30´da yapılacaktır.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Pansiyon Talimatnamesi öğrenci ve velilerimizin pansiyon işleyişi konusunda bilmeleri gereken hususları, kuralları içermektedir. Okulumuz Pansiyon Talimatnamesine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

Meb Okul Pansiyonları Uygulama Klavuzu yayınlanarak ilgililerin istifadesine sunuldu.

Eyl

Geçici eğitim merkezlerinde  görev alan Suriyeli öğretmenlere okulumuzda düzenlenen kurs sonrası 14.09.2017 tarihinde sınav uygulaması yapılacaktır.

Kursiyerlere duyurulur.