Ock

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 47. Maddesine göre dönem sonu ortak sınavları 11-15.01.2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz başvuru merkezinde 2016 YGS başvuruları  Okulumuz son sınıf öğrencileri için görevli müdür yardımcısı Abidin BAŞARSLAN tarafından yapılan planlamaya bağlı olarak  11-15.01.2016 tarihleri arasında alınacaktır.Sınava girecek bütün  öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

2015-2016 Eğitim öğretim Yılı 1.dönem ölçme değerlendirme çalışmaları çerçevesinde uygulanacak olan 3. ortak sınav programı yayınlanmıştır.Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Beden Eğitimi Öğretmeni ve pansiyon müdür yardımcısı Cemile Banu DERGİN KUKUT´un koordinasyonunda kış sporları alanında ilkini gerçekleştireceğimiz bir projeyi geniş bir katılımla Uludağ´da hayata geçiriyoruz.

Kas

2015-2016 Eğitim öğretim yılı 1.dönemi öğretmen veli görüşmeleri ( veli toplantısı) 27 Kasım 2015 Cuma günü saat 14.00´da yapılacaktır.

Bütün velilerimize duyurulur.

Vefa lisesi Müdürlüğü

Ekm

Okulumuz hazırlık sınıfı bulunan 5 yıl süreli bir okuldur.Nakiller sınavla gerçekleşmektedir.Gelecek sınav Bakanlığımızın 27.10.2015 tarihli ve 10998146 sayılı yazıları üzerine  03 Kasım 2015 tarihinde saat 08.30´da Okulumuzda yapılacaktır.

Duyurulur.

Ekm

143. Dönem Vefa Lisesi Öğrenci Anı Kitabı ( Okul Yıllığı)  dağıtıma sunulmuştur.Okul Müdürlüğünden temin edilebilir.

Duyurulur.

Ekm

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Okulumuza kaydolan hazırlık sınıfı öğrencilerinin Rozet Takma Töreni 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 13.30´da Okulumuzda icra edilecektir.Duyurulur.

Ekm

Vefa Lisesi Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı  27 Eylül 2015 tarihinde saat 14..00´da Vefa Lisesi Konferans Salonunda yapılacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Ağu

Nakil işlemlerinin  aylık bazda her ayın son iş günü gerçekleşecek olması nedeniyle Ağustos ayının son iş günü ara sınıflardaki açık kontenjanlara başvuran öğrencier için hazırlık sınıfı muafiyet sınavı yapılacaktır.Eylül ayında yapılacağı duyurulan sınavın da Ağustos ayı sonunda yapılacak olması nedeniyle,ilgili velilerin kendi okul müdürlükleri aracılığıyla 31 Ağustos 2015 tarihi öncesi son iş günü mesai bitimine kadar tercih başvurularını yapmaları uygun olacaktır.

Velilerimize önemle duyurulur.

Ağu

Tem

Vefa Lisesi Müdürlüğü olarak,2015-2016 Öğretim yılında   Okulumuzu tercih etmeyi düşünen aday öğrencilere yönelik olarak bilgilendirme dosyası hazırlayarak  ilişikte aday öğrenci ve velilerimizin istifadesine sunduk. Okulumuza ilişkin sorularınızı 0212 527 38 72 nolu telefondan ilgili İdarecilere iletebilir  ya da vefarehberlik@gmail.com  adresine  mesaj atarak cevap alma imkanı bulabilirsiniz. Saygılarımızla.

dosyalar/listele_dosya_1121940.html

Tem

Vefa Lisesi Müdürlüğü olarak değerli mezunumuz Kemal SUNAL´ı ölüm yıldönümünde rahmetle anıyoruz.

Haz

Vefa Lisesi Fizik Olimpiyatları değerlendirmeleri sona erdi.

Haz

2014-2015 Eğitim öğretim yılında Okulumuzdan mezun olan 143. Dönem öğrencilerimizin diplomalarının onaylama işlemleri bitmiş ve dağıtımına başlanmıştır.Okul Yıllığının yayına yönelik çalışmaları devam etmektedir.

Mezunlarımıza duyurulur.