VEFA LİSESİ EĞİTİM VAKFI GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Vefa Lisesi Eğitim Vakfı Genel Kurul Toplantısı,Okulun Nejat Ekrem Basmacı Salonunda yapıldı.

Okulda, 18.12.2021 günü yapılan sabah kahvaltı sonrası salona geçildi .Kongre yapıldı.Başkan Yusuf Kenan Öztiryaki'nin yeni yönetim kurulu listesi genel kurulca onaylandı.Kurum ve kuruluşlar temsilcileri konuşmalar yaptılar,Temennilerini dile getirdiler.Okul Müdürü Abidin başarslan Okulun yeni dönemde attığı stratejik atılımlardan öncelikli ve aciliyet içeren birkaçını Kurulun gündemine getirdi.Şehzade Tabhanesi Bilişim Atölyeleri ile tarihi binalardaki restorasyon çalışmaları konusunda Vakfın inisiyatif alarak çözüm üretmesi gerektiğini hatırlattı.Dilek ve temenniler dile getirildi.Yeni yol haritası belirlendi.

Yusuf Kenan öztiryaki başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulunun okul ve vefalı öğrenciler için etkin çözüm önerileri getirmesini ve faydalı çalışmalara imza atmasını temenni ederiz.

Yayın: 19.12.2021 - Güncelleme: 19.12.2021 16:15 - Görüntülenme: 154