156. Dönem Kahvaltı Etkinliği

24/09/2023 Pazar günü okulumuzun bahçesinde ''Geleneksel Veli Kahvaltısı'' etkinliği düzenlenmiş olup etkinliğe bu yıl aramıza katılan hazırlık sınıflarının velileri iştirak etmiştir. Program Hazırlık sınıflarından sorumlu Müdür Yardımcısı Sayın Hakan AYDEMİR'in selamlama konuşmaları ile başlamış OKul Müdürü Sayın Ahmet KAVUT'un konuşmaları Mezunlar Derneği Başkanı Sayın Hakkı BALİÇ'in konuşmaları OAB Başkanı Sayın Yusuf Bay'ın konuşmaları ile devam etmiştir. Kahvaltı yemeğinden sonra Okulumuzun Müzik Öğretmeni Sayın Zeynep Begüm TORUNOĞLU ve öğrencilerimizin hazırladığı müzik dinletisi gerçekleşmiştir. Daha sonra sınıflara geçilerek sınıf rehber öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında tanışma toplantısı düzenlenmiştir. Son olarak 1973 mezunumuz Sayın Adnan ÖZERLER; velilerimizi "Tarihi Yarımada" hakkında bilgilendirmiş, önemli bir kaç tarihi mekanı anlatıları ile birlikte gezdirmiştir.Etkinliğin gerçekleştirilmesinde önemli katkılarda bulunan Okul Aile Birliğine Başkanı ve üyelerine, katılım gösteren Mezunlar Derneği Başkanımız Hakkı BALİÇ'e ve 1973 mezunumuz Adnan ÖZERLER'e, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm velilerimize teşekkür ederiz.Hazırlık sınıfı velilerimiz “Vefa Lisesi Ailesine Hoş Geldiniz”

25-09-202325-09-202325-09-202325-09-2023

Yayın: 25.09.2023 - Güncelleme: 25.09.2023 15:22 - Görüntülenme: 420