İSTANBUL / FATİH - Vefa Lisesi

Vefa Lisesi Okul Kayıt İşlemleri Bilgilendirmesi

Vefa Lisesi yeni öğrencilerine kavuştu. Ülkemizi gururlandıracak ve Vefa duygusunu bir ömür boyu sürdürecek en genç Vefalıları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Kayıt için aşağıdaki bilgilendirmeleri takip ediniz.

Kayıtlarımız 21 Ağustos 2023-1 Eylül 2023 tarihleri 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

30 Ağustos'un resmi tatil olmasından ötürü kayıt işlemi yapılmamaktadır.

Velilerimize öğrenci kıyafetleri, kitap ve kırtasiye ihtiyaçları ile okul güvenlik paketi konularında kayıt sırasında bilgilendirme yapılacaktır.

Pansiyon başvurularının, komisyon tarafından sonuçlandırılması ve ilanı: 31 Ağustos 2023

Kayıt için yapılması gereken İşlemler:

1-Kayıt formunu doldurmak. Kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

2-KVK Onay formunu doldurmak. İndirip doldurmak için tıklayınız

3-Pansiyon başvurusu yapmak isteyen kız öğrencilerimiz pansiyon için gerekli belgeleri temin edip, kayıt için randevu formunu doldurabilirler. Pansiyon başvuru işlemleri 22 Ağustos-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacaktır.

Pansiyon için gerekli belgeler için tıklayınız.

Kayıt için gerekli evraklar:

1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2-Sınav Sonuç Belgesi

3-Açık Rıza Onayı (Kayıt esnasında okula verilecektir.)

4-Öğrenci Bilgi Formu (Okul sitesinden doldurulacaktır.Kayıtta çıktı alınıp imzalanacaktır.)

5-Kayıt Zarfı(Kayıt esnasında okula verilecektir. )

6-Veli sözleşmesi (Kayıt esnasında okulda çıktı alınıp, imzalanacaktır.)

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 25.08.2023 14:45 - Görüntülenme: 10251